Springere fra Aars vandt pokal for at være bedste jyske hold

Af Ture Damtoft, Onsdag, 17/04/2024 08:00

GYMNASTIK: De sidste to weekender har Stortrampolin Konkurrence fra Aars Gymnastikforening været til sæsonens sidste to konkurrencer.

Hele sæsonen har budt på mange medaljer til holdets springere og de to sidste konkurrencer var ingen undtagelse.

Søndag, 7. April var 10 springere til Jydekop i Årre, hvilket er en sammenslutning mellem de jyske klubber syd for Aars samt en enkelt klub fra Sjælland.

Her vandt fem springere fra Aars medaljer.

I gruppe 2B vandt Lucia Bloksgaard sølv. I den lidt sværere række 2A vandt Lea Munk Hansen guld og Oksana Babytska bronze.

I den ældste aldersgruppe og konkurrencens sværeste række 1A vandt Tobias Joensen bronze og Julie Dyrman guld.

Søndag, 14. april var 11 af springerne fra Aars til Klubtræf i Ry, hvilket er en samling mellem alle nord-og midtjyske klubber. Her kunne syv springere fra Aars tage en medalje med hjem.

I række F vandt Mille Lemvigh guld. I den lidt ældre og sværere række D vandt Oksana Babytska også guld.

I række C vand Julie Kjær sølv og Sofie Trend Bøgeskov bronze.

I konkurrencens sværeste række A, gjorde Aars rent bord, idet Amalie Fuglsang vandt bronze, Tobias Joensen sølv og Julie Dyrman guld.

Udover alle de flotte placeringer vandt holdet fra Aars også pokalen for at være sæsonens mest vindende hold i Nord- og Midtjylland.

Nu øver springerne videre hjemme i Idrætscenter Østermarken men holder ferie fra konkurrencerne indtil det går løs igen til efteråret.